Book Now

E.g., 25 Mar 2017
Highlights: 

 

Southbank
The National Theatre
The London Eye
Houses of Parliament
Big Ben
Lambeth Palace
Westminster Abbey and School yard
St James’ Park
Buckingham Palace
The Changing of the Guard (op dagen dat scheudled)
The Mall
Admiralty Arch
Trafalgar Square
Covent Garden
Lincoln’s Inn
Leather Lane Market
Smithfield Market
The Old Bailey
Paternoster Square
Temple Bar Gate
St Paul’s Cathedral

en nog veel meer...

East Tour
Groep fietsen met Nederlandse taalgids
Dutch Speaking Bike Tour

De fietstocht van Londen in het Nederlands

Day and time: 

10.15 uur tot 31 Maart 2017

10.00 uur 1 April 2017 +

Duration: 
Duur: 3 uur
Description: 

Kosten: £24.95

boeken vereist.

Prive rondleidingen op aanvraag beschikbaar.

Maak een ochtendfietstocht door centraal Londen. Stap op de fiets bij onze fietsenverhuur op Gabriels Wharf aan de zuidkant van de rivier in Waterloo. Onze ervaren gids neemt u mee door zijstraatjes en stille laantjes in centraal Londen, terwijl u onderweg stopt om belangrijke gebouwen en monumenten te bewonderen.

Fietsend langs de zuidelijke oever van de Thames ziet u onder andere de London Eye, het op twee na grootste reuzenrad van de wereld en The Houses of Parliament. Vervolgens steekt u de Thames over via de Lambeth Bridge en rijdt u door een rustig deel van de wijk Westminster richting Deans Yard. Aan deze binnenplaats ligt Westminster School vanwaar u de beroemde Westminster Abbey goed kunt zien.

Als u geluk heeft zult u de wisseling van de wacht mee maken bij het koninklijk paleis. De wisseling is een bijzondere combinatie van traditie en machtsveroon en vindt in de zomermaanden elke dag plaats en in de wintermaanden om de dag.Vanaf het koninklijke paleis brengt de tour u verder naar Travalgar Square, waar Lord Nelson hoog bovenuit torent op zijn pilaar en de tour wordt vervolgd naar Covent Garden.

Op Covent Garden kunt u het beste straatheater van Londen aanschouwen. Vervolgens rijden we verder via het juridische district van Londen naar Smithfield's Market waar in de Victoriaanse hal al meer dan 150 jaar vlees wordt verhandeld. Tussen deze twee stops zal de gids een leuke plek zoeken om te pauzeren.

Tenslotte is de prachtige St. Paul's kathedraal van architect Sir Christopher Wren de laatste stop en misschien wel het hoogtepunt van de tour. Via de Blackfriars Bridge steekt u de rivier weer over en eindigt de rondleiding bij onze thuishaven op Gabriels Wharf.