Availability

E.g., 20 Nov 2019
Highlights: 

 

Westminster Abbey

Sloane Square displays

Harrods

South Molton Street

Bond Street displays

Oxford Street displays

Carnaby Street displays

Regent Street displays

Seven Dials

Covent Garden

Southbank Christmas Market

Kerstlichtjes Tour

Created by icon 54from the Noun ProjectPrice

18+ £27.95, 12-17 £22.95

Day
22.11.18 - 04.01.19
Time
15:30
Duration
3 uur
Created by Vectors Marketfrom the Noun ProjectDifficulty
Medium
Created by Hea Poh Linfrom the Noun ProjectDistance
14:00km
Languages: 
Dutch
Description: 

De Kerstlichtjes Tour is een feestelijke rit die je begeleidt langs de schitterende displays van Londen. Ervaar Londen in de schemering op een van onze tours en heb een Kerst om nooit te vergeten!

Ontmoet uw gids in ons fietsverhuurcentrum op Kennington Road. We zullen je voorzien van een geschikte fiets, een helm (optioneel) en een gratis kerstmuts. De tour gaat in een rustig tempo met voldoende tijd om te stoppen voor foto's - dus vergeet je camera niet! Je gids zal ook worden uitgerust met een boombox, die traditionele kerstliedjes en je favoriete kerst hits speelt.

Terwijl de zon ondergaat, verandert Londen in de stad van de lichtjes. Je wordt meegenomen door de rustigere straten en fietspaden van Londen, door drukke kerstmarkten, langs het prachtige Gotische Houses of Parliament en vervolgens door de straten van Kensington en Chelsea. Daar zie je hoe de hogere klasse leeft in een van de rijkste en meest charmante gebieden ter wereld.

Het winkelgebied van Sloane Square sparkelt terwijl je op weg bent naar het iconische Harrods-gebouw, aangekleed met meer dan 10.000 lichtjes! Je volgt dan de fietspaden van Hyde Park, langs het beroemde Winter Wonderland, tot je het West End bereikt.

Oxford Street, Regent Street, Carnaby Street en Covent Garden zijn bedolven in kerstlicht. Via deze schitterende straten, zie je ook Soho en Seven Dials. Als kers op de taart fiets je uiteindelijk over Waterloo Bridge met het panoramische uitzicht over de stad die voor je schittert.