Availability

E.g., 22 Jan 2019
Highlights: 

Cleopatra's Needle

The London Eye

Big Ben

The Houses of Parliament

Westminster Abbey

St James’ Park

Buckingham Palace

The Changing of the Guard*

Trafalgar Square

Covent Garden

Lincoln’s Inn fields

Smithfield Market

St Paul’s Cathedral

East Tour
Groep fietsen met Nederlandse taalgids

De fietstocht van Londen in het Nederlands

Created by icon 54from the Noun ProjectPrice

Volwassen: £27.95 (+18)

Kind: £22.95 (+10)

Day
Elke dag
Time
10:00am
Duration
3 uur
Created by Vectors Marketfrom the Noun ProjectDifficulty
40% op het fietspad
Created by Hea Poh Linfrom the Noun ProjectDistance
13.2km
Languages: 
Dutch
Description: 

Maak een ochtendfietstocht door centraal Londen. Stap op de fiets bij onze fietsenverhuur op 74 Kennington Road aan de zuidkant van de rivier in Waterloo. Onze ervaren gids neemt u mee door zijstraatjes en stille laantjes in centraal Londen, terwijl u onderweg stopt om belangrijke gebouwen en monumenten te bewonderen.

Fietsend langs de zuidelijke oever van de Thames ziet u onder andere de London Eye, het op twee na grootste reuzenrad van de wereld en The Houses of Parliament. Vervolgens steekt u de Thames over via de Lambeth Bridge en rijdt u door een rustig deel van de wijk Westminster richting Deans Yard. Aan deze binnenplaats ligt Westminster School vanwaar u de beroemde Westminster Abbey goed kunt zien.

Als u geluk heeft zult u de wisseling van de wacht mee maken bij het koninklijk paleis. De wisseling is een bijzondere combinatie van traditie en machtsveroon en vindt in de zomermaanden elke dag plaats en in de wintermaanden om de dag.Vanaf het koninklijke paleis brengt de tour u verder naar Travalgar Square, waar Lord Nelson hoog bovenuit torent op zijn pilaar en de tour wordt vervolgd naar Covent Garden.

Op Covent Garden kunt u het beste straatheater van Londen aanschouwen. Vervolgens rijden we verder via het juridische district van Londen naar Smithfield's Market waar in de Victoriaanse hal al meer dan 150 jaar vlees wordt verhandeld. Tussen deze twee stops zal de gids een leuke plek zoeken om te pauzeren.

Tenslotte is de prachtige St. Paul's kathedraal van architect Sir Christopher Wren de laatste stop en misschien wel het hoogtepunt van de tour. Via de Blackfriars Bridge steekt u de rivier weer over en eindigt de rondleiding bij onze thuishaven op 74 Kennington Road.